GM Kim Kwang Suk

Kim Gwang-suk va néixer el 1936 a Hoengseong, Corea del Sud. Durant la Segona Guerra Mundial, la família de Kim es va refugiar a les muntanyes Jirisan, en un petit llogaret, anomenat "Munam".

A la prompta edat de 5 o 6 anys el Gran mestre Kim Kwang Suk va ser acollit per Myung Duk Yoon taoista i amb alta formació militar. Yun va ser qui ensenyaria a Kim les arts marcials.

Durant la Guerra de Corea (1950-1953), Kim va continuar estudiant amb Yun a Busan. Les lliçons es van dur a terme durant la nit a la baixa muntanya a la part posterior del barri Ami-dong. Yun va instruir a Kim en detall les 18 tècniques del Sibpalki, a més de medicina oriental i tècniques taoistes. Molts anys després, Kim es va trobar amb un exemplar del Muyedobotongji i va descobrir que els mètodes allà continguts coincidien amb els mètodes que Yun li havia ensenyat. Va ser durant aquest període quan Myung Duk Yoon va ensenyar al Gran Mestre les diferents armes i tècniques de Sibpalki, medicina oriental i tècniques taoistes.
Després de la guerra Myung Duk Yoon va preguntar al Gran Mestre sobre tornar a entrenar amb ell, però el Gran Mestre segons ell, curiós per noves experiències va rebutjar la seva proposta.

Després d'un temps en els negocis i la política, al voltant dels trenta anys d'edat, Kim es va retirar durant 6 anys a un petit temple budista per l'autocultiu. Quan va tornar a la ciutat, convençut del gran valor del Sibpalki per a la societat i per al creixement personal del practicant, va començar a fer classes. El 1970 Kim va obrir la Hangukmuyewon (Acadèmia d'Arts Marcials de Corea) considerada la primera acadèmia de Sibpalki.

La publicació del llibre "Anàlisi de les tècniques del Muyedobotongji" (Muyedobotongji Silgi Haeje) el 1987, va despertar un gran interès en la comunitat universitària en el Sibpalki. Encoratjat per la resposta va iniciar una precisa descripció de les 18 tècniques del Sibpalki des d'una perspectiva teòrica i pràctica. Els seus esforços van donar com a resultat una sèrie de llibres, Fonaments de les tècniques de puny (Gwonbeop Yogyeol, 1992); Mètodes d'Espasa Coreana (Bongukgeom, 1995) i Llança i Pal de Joseon, (Joseon Changbong gyojeong, Dongmunseon, 2003).

El Gran Mestre sempre ha renyat als seus alumnes que han fet esforços per a elaborar la biografia detallada. Se li va ensenyar a no aparèixer en públic, i a mantenir una vida de discreció pel que mai ha volgut tenir registrades seus ensenyaments i ha intentat evadir les càmeres. En els llibres que va escriure, sempre es va disculpar amb el seu mestre per nomenar-lo i publicar els seus coneixements. Al voltant de l'edat de 80 anys ha començat a parlar del seu passat i de la seva experiència en el seu cercle de mestres més proper.

Des de 1981, Kim és el president de la Korean Sibpalki Association.