Mestre Marc Verge

Durant més de 20 anys de pràctica el Mestre Marc Verge, ha entrenat i après directament amb els més importants mestres de Sibpalki.

Entre aquests destaquen dos dels màxims exponents mundials de l'estil, el mestre Kim Jae Ho i el mestre Choi Bokkyu. Especialment sota la formació del mestre Kim Jae Ho ha rebut una privilegiada ensenyament amb un altíssim nivell de detall i profunditat.

Paral·lelament al Sibpalki ha complementat la seva formació marcial entrenant altres arts marcials com el Brazilian Jiujitsu, Taekwondo, Boxa, MMA, Taichi ... obtenint un destacable nivell i graduació de cinturó negre en diverses disciplines.

Mitjançant incomptables espàrrings contra especialistes de diverses disciplines, ha desenvolupat i provat l'efectivitat del Sibpalki; permetent transmetre uns coneixements, des de la seva experiència personal testada.

Durant els últims 15 anys ha estat alumne directe del Gran Mestre Kim Kwang Suk.

Ha cursat estudis reglats de medicina tradicional xinesa i des de l'any 2005 exerceix la medicina oriental a la seva clínica. (www.salusterrassa.com)

En les seves classes transmet els seus coneixements sobre medicina, energia i consells per a un estil de vida saludable com un altre aspecte important de la formació marcial.

Va obtenir el cinturó negre 1er Dan el 1998 i actualment ostenta el 5è Dan de Sibpalki; màxima graduació atorgada a cap occidental.